Logo
0 ks
za 0,00 Kč
V nákupním košíku zatím nic nemáte.
Potřebujete poradit? Nestyďte se mi napsat.
Nakupte ještě za 3 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
23.05.2021
Novinka v ČR
Nechcete ve své svíčce parafín, palmu ani sóju? Zkuste tu ze slunečnicového a olivového vosku! https://www.sojovecajovesvicky.cz/cajovka-slunecnice-ol... číst celé
30.01.2021
Bezobalové XXL svíčky
Po více než půlroce testování se nám to konečně podařilo! Bezobalová verze 110g sójových svíčkových náplní.  číst celé
01.02.2020
RecyProjekt
Sběr hliníkových kalíšků konečně i pro "NePřerováky" číst celé
Zobrazit všechny novinky
Staňte se součástí světa Soyovek

Chcete se dozvědět něco víc ze světa svíček? Jednou za čas vám pošlu nejnovější články z blogu, novinky a zajímavosti z výroby, třeba i nějakou tu akci. A hlavně - nebudu vás zahlcovat, navíc se můžete z odběru kdykoli odhlásit.

Vyrobeno ručně v ČR

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Společnost Tereza Smětalová, se sídlem Želatovská 2768/35 Přerov - Přerov I-Město, IČ 06453309, zapsaná živnostenském rejstříku dne 20. 9. 2017 v Přerově (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Tipy, rady a zajímavosti ze světa svíček jednoduše do vaší schránky

                             

Doporučujeme

Výklad karet- osobní i na dálku 

Les Dajules

Kde nás najdete

 

Spřátelené obchody

Na koho se obrátit
Soyovky - čajové svíčky
Tereza Smětalová
Tereza Smětalová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.