Logo
0 ks
za 0,00 Kč
V nákupním košíku zatím nic nemáte.
Potřebujete poradit? Nestyďte se mi napsat.
Nakupte ještě za 3 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
30.01.2021
Bezobalové XXL svíčky
Po více než půlroce testování se nám to konečně podařilo! Bezobalová verze 110g sójových svíčkových náplní.  číst celé
01.02.2020
RecyProjekt
Sběr hliníkových kalíšků konečně i pro "NePřerováky" číst celé
12.09.2020
Recyklujeme i plíšky!
Je to tak. Přitahuje nás cirkulární ekonomika. Více informací na našem Instagramu @soyovky.cajovesvicky číst celé
Zobrazit všechny novinky
Staňte se součástí světa Soyovek

Chcete se dozvědět něco víc ze světa svíček? Jednou za čas vám pošlu nejnovější články z blogu, novinky a zajímavosti z výroby, třeba i nějakou tu akci. A hlavně - nebudu vás zahlcovat, navíc se můžete z odběru kdykoli odhlásit.

Vyrobeno ručně v ČR

 

 

Ochrana osobních údajů
  1. Společnost Tereza Smětalová, se sídlem Želatovská 2768/35 Přerov - Přerov I-Město, IČ 06453309, zapsaná živnostenském rejstříku dne 20. 9. 2017 v Přerově (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu bydliště/sídla
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Terezou Smětalovou tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Smartsupp.com, Lidická 20, 602 00 Brno 

    • Dopravní služby (Zásilkovna, Česká pošta, DPD, InTime)
    • ComGate Payments, a.s., Praha 7 - Holešovice, Jankovcova 1596/14a, PSČ 170 00
      IČ: 279 24 505, DIČ CZ27924505

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese tereza@sojovecajovesvicky.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.sojovecajovesvicky.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Smartsupp.com, s.r.o. IČ: 03668681, DIČ: CZ03668681
        Sídlo : Lidická 20, 602 00 Brno, Česká republika
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

V Přerově 1. 2. 2019

Tipy, rady a zajímavosti ze světa svíček jednoduše do vaší schránky

                             

Doporučujeme

Výklad karet- osobní i na dálku 

Les Dajules

Kde nás najdete

Palackého 22, Přerov, 750 02

Spřátelené obchody

Na koho se obrátit
Soyovky - čajové svíčky
Tereza Smětalová
Tereza Smětalová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.