Logo
0 ks
za 0,00 Kč
V nákupním košíku zatím nic nemáte.
Potřebujete poradit? Nestyďte se mi napsat.
Nakupte ještě za 3 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
30.01.2021
Bezobalové XXL svíčky
Po více než půlroce testování se nám to konečně podařilo! Bezobalová verze 110g sójových svíčkových náplní.  číst celé
01.02.2020
RecyProjekt
Sběr hliníkových kalíšků konečně i pro "NePřerováky" číst celé
12.09.2020
Recyklujeme i plíšky!
Je to tak. Přitahuje nás cirkulární ekonomika. Více informací na našem Instagramu @soyovky.cajovesvicky číst celé
Zobrazit všechny novinky
Staňte se součástí světa Soyovek

Chcete se dozvědět něco víc ze světa svíček? Jednou za čas vám pošlu nejnovější články z blogu, novinky a zajímavosti z výroby, třeba i nějakou tu akci. A hlavně - nebudu vás zahlcovat, navíc se můžete z odběru kdykoli odhlásit.

Vyrobeno ručně v ČR

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Tereze Smětalové, se sídlem Želatovská 2768/35 Přerov - Přerov I-Město, IČ 06453309, zapsaná v živnostenském rejstříku dne 20.9.2017 v Přerově (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu tereza@sojovecajovesvicky.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Tipy, rady a zajímavosti ze světa svíček jednoduše do vaší schránky

                             

Doporučujeme

Výklad karet- osobní i na dálku 

Les Dajules

Kde nás najdete

Palackého 22, Přerov, 750 02

Spřátelené obchody

Na koho se obrátit
Soyovky - čajové svíčky
Tereza Smětalová
Tereza Smětalová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.